Werkplaats

Moderne apparatuur
Wij beschikken over een werkplaats die is uitgerust met moderne apparatuur waarmee onze ervaren technici uw auto in topconditie brengen én houden.

APK
Afhankelijk van het voertuig, de datum dat deze voor het eerst op de weg is toegelaten, én het soort brandstof, bent u verplicht om uw auto te laten keuren vanaf het derde of vierde levensjaar.

Bij Autobedrijf Booltink bent u ook voor uw APK-keuring aan het juiste adres; wij zijn een door het RDW erkend keuringstation. U kunt voor een APK-keuring het beste een afspraak maken. Wilt u een herinnering ontvangen wanneer het weer tijd is voor uw keuring? Via de handige APK-reminder van BOVAG krijgt u automatisch een bericht.

Vervangend vervoer
Gedurende de werkzaamheden kunnen wij zorgen voor vervangend vervoer, of u kunt onder het genot van een kopje koffie plaatsnemen in onze wachtruimte.

Airco
Een airco in de auto is tegenwoordig bijna net zo vanzelfsprekend als de cd-  speler of het navigatiesysteem. Alleen hebben die geen onderhoud nodig en een airco wel. Laat de airco van uw auto minimaal één keer per jaar controleren.

Bij ons kunt u terecht voor het onderhoud en de reparatie van uw airco. Wordt het tijd om uw airco grondig te laten controleren? Neem direct contact met ons op voor een afspraak.

Via deze link kunt u een aantal handige tips bekijken voor het gebruik en onderhoud van uw airco.